Vad för sorts städservice behöver du?

Nedan ser du några av de städtjänster som vi erbjuder.

img

Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Just det är en av de många städrelaterade ärenden som vi kan hjälpa dig med. Genom att anlita oss gör vi jobbet åt dig och du slipper att själv behöva lägga ner tid på denna mycket omfattande och noggranna typen av städning.

img

Storstädning

Har du det så rörigt där hemma att det behövs en riktig storstädning? Då hjälper vi dig gladeligen också med det. Inget damm eller smuts i ditt hem kan undkomma våra lokalvårdare, utan vi kommer göra alla delar av ditt hem skinande rena.

img

Kontorsstädning

Vi är en städfirma som inte bara vänder oss till privatpersoner, utan till exempel även till företag. Har ditt företag ett kontor där ni behöver hjälp med att hålla det rent och städat? Då är också kontorsstädning en av de tjänster vi erbjuder. Om du så önskar kan vi komma och städa ditt kontor på en regelbunden basis.

img

Trapphusstädning

Du kanske är fastighetsägare och behöver hjälp med att hålla rent i din fastighets trapphus? Det är i så fall ännu ett exempel på en typ av städtjänst som vi kan hjälpa dig med. Genom att städa trapphuset regelbundet kan vi göra det till en trivsam plats för alla de som bor eller verkar i fastigheten.