feature-img

Anlita en städfirma

Det är inte många som gillar städning. Tyvärr är det dock ett nödvändigt ont eftersom ett stökigt hem inte är trevligt för någon. Men tänk om du kunde få det rent där hemma utan att själv behöva lägga ner tid på att städa? Just det kan du få genom att anlita en städfirma. Du kan då få det rent och fint samtidigt som du kan lägga din tid på annat som du gillar mer.

Är du bosatt eller verksam i Dalarna? Då är vi en utmärkt städfirma för dig! Vi anpassar våra städtjänster efter dig och garanterar ett resultat som du kommer att bli mycket nöjd med. Skulle du mot all förmodan bli missnöjd med vår service är det bara att säga till. Vi kommer då att ställa allt till rätta igen så fort vi kan.

Hur ofta vill du att vi städar?

När du vänder dig till vår städfirma är det helt och hållet upp till dig att bestämma hur ofta som du vill att vi kommer och städar. Är du privatperson kanske det räcker med 1–2 gånger i månaden, men är du egenföretagare och i behov av kontorsstädning kan det istället vara nödvändigt att vi kommer och städar flera gånger i veckan. Vad du än föredrar så anpassar vår städfirma våra tjänster efter dig och dina behov.

feature-img

Vi är baserade i Grycksbo

Vi är en städfirma som har vår bas i Grycksbo. Vi erbjuder dock inte enbart våra tjänster i just Grycksbo, utan i alla delar av Dalarna. Var i Dalarnas län du är baserad någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss för städservice!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify